Torsdag morgon ….

Jag är nervös som tusan, skall äntligen till tandspecialisten efter två års väntan på tid, de har varit överbelastade och även flyttat kliniken till Odenplan.

Men nu är det dags för undersökning mega mega, och jag är skitnervös. Men samtidigt glad för att det blir av.

Så nu sitter jag och skriver av mig lite för att minska nervositeten, Matte supportar mig och säger -att det blir bra och det kommer att lösa sig. Jag älskar han för det men jag är sååååååååååååååå nervös iallafall, jag har svårt för såna här stora saker som skall fixas, blir snurrig virrig tappar ork och lust, samtidigt som jag är otroligt glad över det, svårt att förklara.

Skall ha middag på lördag och har inte förberett nåt alls, har ingen ork men det får gå det med, Får plocka och delegera ut jobb i kväll och imorgon, det är det sista jag tänker på nu, tänderna är högsta prio.

Nu skall jag fixa mig och hjälpa Josef med en sak sen går jag ner mot pendeln, snälla ni som läser detta håll alla tummar ni har idag.

Kram

-och Mini är utlånad idag, måste ju dela med mig av den, så fler får den där bubbliga lyckliga känslan i magen, RedHotChili 

Bil

Rött hjärta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s