Dagarna bara rusar…..

Men de säger ju att tiden går fort när man har roligt…. eller hur var det….jag klagar inte.

Börjar få känningar i min tumme igen, men det är bara att bita ihop, blir det riktigt illa så får jag gå till doktorn igen och få en cortisonspruta och lite piller. Det går ju över då.

Sommaren har varit helt underbar vi har hunnit med så mycket, byggt altan fixat soldäck gjort småturer med hojjarna och MINI:n ätit gott (lite för gott) och druckit gott, solen har varit framme mycket och lite färg hann man få på sig.

Två MINI träffar har vi varit på: den första var med två hotellnätter i Rosersberg på Brooks Hotell, fräscht och trevligt.

Så kul att få träffa alla man har skrivit med på FB och sätta ett namn på, härliga MINI människor….

Och med bankörning för alla MINI: sar på Arlanda Test Track, fatta hur kul det var då, shit vad det skrek i däcken när alla gasade, finns filmbevis på youtube

https://youtu.be/smQLFx2Eru0

Sen var det dags för en träff som MINI Sverige hade ordnat, en drive-in bio kväll på Gärdet i Stockholm, men vi träffades på Bavaria i Solna och körde kolonn dit, så kul.
Det var filmen Midnight in Paris av Woody Allen och Mini Sverige bjöd på popcorn och snacks och läsk, samtidigt som de presenterade nya MINI Cabrio i två helt underbara färger……
Inräkningen som drönaren gjorde blev 121 MINI: s det är Sverige rekord, 122 bilar och INGEN ser likadan ut, så fina bilar.

TÄNK 122 MINI: S så coolt…

I helgen så blir det båttur med Calle och hans fina båt, antingen lördag eller söndag beroende på väder, är det blåsigt på lördag så tar vi turen på söndag.
Bio skall vi se också planerat sen länge, Tarzan blir det också där får båtturen bestämma lördag eller söndag.
Iochmed att Josef och Mattias har sena kvällar så blir det inte så himla mycket familje-aktiviteter på vardagarna så det är lördag och söndag vi får hitta på saker.

Ikväll skall vi ner på lite AfterWork med jobbet, det blir kul är typ hundra år sen jag var ute på vift, men det ser jag framemot verkligen Rullar runt på golvet och skrattar

Det är ju Kringel-festivalen så det blir nog lite folk ute på bye:n Ler

Ha det gott så hörs vi…. kram på er….

Tiger och sin Zebra säck… hihihih

DSC04758

Annonser

One thought on “Dagarna bara rusar…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s