Har länge undrat….?

Varför en del tittar nervärderande och kommer med nedlåtande kommentarer när man säger att man syr kläder och har det som hobby.
Ibland undrar jag om de är avundsjuka eller …. för att de inte kan sy… ja inte vet jag.
Ok om det är märkesnördar som inte köper annat än märkes kläder, jösses de skulle väl inte ta på sig nåt hemsytt…huuuujedamig…..hahahah.

Men att kunna sy sina egna kläder krävs skills och det är ett hantverk och det är så kul och så avkopplande, när jag sätter mig vid symaskinen så landar jag, det kommer ett lugn över mig som jag inte får nånannanstans. Går in i min bubbla. Alla har nog sina egna bubblor jag har sy:ning….

Tillbringade hela lördagen på Syfestivalen med andra Sytokar och träffade så många härliga människor från FB: grupperna.

En tjej Diana sände lite live från mässan och där var ju jag med, haha konstigt att se sig själv på film… och besökte helt underbara människor som hade sina butiker där och vilka tyger de hade … jag dööööööööööööör….. nu hade jag behövt mitt sedeltryckeri i källaren…..jag har insett att jag har en dyr hobby….tyger kostar pengar a lots of money… men men när man syr själv så får man det tyg man vill den modell man vill so its a winwin…

Nu skall jag sy en klänning som heter Sysysy och är en lite figursydd sak med raglanärm som jag skall sy i Tigertyg med svarta ärmar. Det blir nog kanonsnyggt….

img_5489

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s